Nieuws! Blog Tikje Anders bestaat vandaag alweer 1 jaar!!!

Deel dit bericht met je netwerk!

Het is vandaag tijd voor een klein feestje. Blog Tikje Anders bestaat vandaag alweer 1 jaar ! Op 5 maart 2021 begon ik met deze blogpagina. Het idee kwam van een vriendin die samen wilde gaan bloggen. Een paar weken voordat we live zouden gaan met onze site gaf zij aan dat het haar qua tijd en energie toch niet ging lukken. Ze drong erop aan dat ik alleen door zou gaan. Het geld voor de site was al betaald en er lag voor een paar maanden blogmateriaal van mij klaar. Dus ik besloot de sprong te wagen. Ik zou wel zien waar en of het schip zou stranden.
Inmiddels zijn we een jaar verder en heb ik elke week een blogpost kunnen posten. Ik ben blij dat mijn vriendin mij dat zetje heeft gegeven. Zonder haar idee om samen te gaan bloggen, was de site nooit gestart.
Op 5 maar 2021 vierde ik de start van de blog met de publicatie van vier blogs tegelijk. Twee uit elke categorie” ‘Hoe doe je dat?’ en ‘Kijk mij nou!’
Deze als eerst geposte Tikje Anders Blogs waren:

In het afgelopen jaar is de aanhang van mijn blog snel gegroeid. Wekelijks zijn er nieuwe volgers via de facebook- en/of instagrampagina of geven mensen zich op als e-mail volger. Het doet me goed dat deze mensen mijn stukken willen lezen en reageren op de blogs.
Bedankt trouwe volgers! Zonder jullie interesse en lieve reacties had ik hoogstwaarschijnlijk niet de stimulans gehad om door te gaan. Ik hoop dat jullie ook dit jaar weer van de blogs genieten.

Nooit meer een Tikje Anders blog missen?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuwe Tikje Anders blogs. Vul je e-mailadres in in het invoerveld onderaan deze pagina en druk op de knop ‘Abonneren’. Of kijk hier voor meer info.
Volg Tikje Anders ook via Facebook en Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk!

4 gedachten over “Nieuws! Blog Tikje Anders bestaat vandaag alweer 1 jaar!!!

  1. Heel leuk om te lezen Debby. Alweer een jaar. Heel goed van je om hier mee door te gaan, toen je vriendin stopte.
    Groetjes, Ria

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.