Nieuws! Twee interviews met mij in luistertijdschrift Moet je horen (zomernummer

Deel dit bericht met je netwerk!

Op 16 juli jl. ben ik door reporter Elian Deenik geïnterviewd voor het luistertijdschrift ‘Moet je horen’. Het was een dubbelinterview. In het eerste wilde ze alles weten over blind zijn en toch lesgeven en over waarom ik daarmee moest stoppen door de long covid. Het tweede interview ging over de liefde. Elian was nieuwsgierig naar mijn ervaringen met daten en verliefd worden. Een korte tijd later kwam het tijdschrift al uit. Het is nu te bestellen.

In haar gastblog ‘Jantje beton’ hier op Blog Tikje Anders, vertelde Elian Deenik over een bijzondere collectant bij haar aan de deur.

Over ‘Moet je horen’

‘Moet je Horen’ bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen.

Over dit nummer

Het dubbeldikke zomernummer (nummer 7 en 8) van Moet je Horen is uit! Met bijzondere verhalen en in de agenda genoeg te doen voor de komende maanden.
We beginnen met de Special Social Club. Een bijzondere organisatie die ervoor zorgt dat jij je vrijer kunt bewegen in het sociale leven. Ze kregen al een prijs voor hun inspanningen.
In Tips en Trucs onder meer gratis OV in de provincie Utrecht voor de krappe beurs; alles over OVPay; en als je bij Dedicon en Passend Lezen reliëfs zou willen aanvragen, welke zouden dat dan moeten zijn voor jou?
Uit de Media twee artikelen: over de blindfluencer Tjarda Struik, de nieuwe burgemeester van Leiderdorp; en een artikel over de inzet van blinde vrouwen bij borstonderzoek.
Corrie Balemans vraagt zich af waar het topless zonnen toch gebleven is. En ze geeft tips om de komende vakantieperiode goed door te komen.
Dan een interview met Debby Buis. Ze studeerde Geschiedenis en stond voor de klas. Tegenwoordig moet ze noodgedwongen zuiniger met haar tijd omgaan. En omdat we toch bij haar op bezoek waren vroegen we nog wat tips om te daten.
Het Beeld van de Maand beschrijft een heus standbeeld in Rotterdam dat de tongen nogal los maakt.
Vervolgens graag je aandacht voor Dolly Bellefleur. Wat die komt doen in Moet je Horen? Ze legt uit wat een dragqueen is, en hoe die eruitziet.
Verder een uitgebreide zomerse activiteitenagenda en de rubriek Ingezonden met aan het eind de
lezersadvertenties.

Hoe kan je hem luisteren?

Het luistertijdschrift ‘Moet je horen’ is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen via 070–3381500 of via klanten@passendlezen.nl. Je kunt een abonnement nemen of een proefexemplaar bestellen.

Deel dit bericht met je netwerk!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.