Nieuws! Tikje Anders heeft meer dan 10.000 weergaven

Deel dit bericht met je netwerk!

Yes! Yes! Yes! Het is tijd voor een klein feestje. Mijn blogsite Tikje Anders bestaat inmiddels ruim zeven maanden en een paar dagen geleden heeft het een persoonlijk doel van mij gehaald. De site heeft meer dan 10.000 weergaven gehad.

 

Wat betekent dit?

Bij de statistieken op mijn site wordt verschil gemaakt tussen bezoekers en weergaven. Met ‘Bezoekers’ bedoelt WordPress het aantal unieke mensen dat je site heeft bezocht. Dit is niet helemaal waterdicht, omdat mensen in hetzelfde huishouden vaak dezelfde internetverbinding gebruiken en daardoor als één bezoeker worden geteld. Deze unieke bezoekers lezen hopelijk meerdere blogs op mijn site. Dat noemt WordPress ‘Weergaven’. Van de week bereikte ik met de site dus de grens van 10.000 weergaven.

 

Nieuw doel

Mijn nieuwe persoonlijke doel is 10.000 unieke bezoekers. Help jij me mee dit doel te bereiken? Je helpt door:

  • Bovenaan en onderaan elke blog staan deel knoppen voor Facebook, Twitter en LinkedIn. Deel de blogs van Tikje Anders alsjeblieft via jouw social media.
  • Volg Blog Tikje Anders via Facebook of Instagram en like en deel de berichten met jouw vrienden via je tijdlijn. De directe links naar de socials van Tikje Anders vind je op de contactpagina.
  • Schrijf je via het invoerveld onderaan deze pagina in voor de e-mailnotificaties van nieuwe blogs. Je leest hier meer info indien je daar behoefte aan hebt.
  • Attendeer vrienden, kennissen en andere belanghebbenden op mijn site.

Alvast heel erg bedankt voor jouw hulp!

Heb je nog nooit de site bezocht… Kom dan snel eens kijken op https://tikjeanders.nl.

Deel dit bericht met je netwerk!

6 gedachten over “Nieuws! Tikje Anders heeft meer dan 10.000 weergaven

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.