Nieuws! Nieuwe mijlpaal voor Blog Tikje Anders: 10.000 bezoekers

Deel dit bericht met je netwerk!

Het feestje voor het eenjarig bestaan van mijn Blog Tikje Anders is nog maar net een maand geleden of ik mag alweer een klein feestje bouwen. Op zaterdag 16 april 2022 bereikte ik met mijn blogpagina mijn doel dat ik me in oktober 2021 stelde: 10.000 unieke bezoekers. Allemaal dankzij jullie!

Op 5 maart 2021 startte ik met mijn blogpagina om bezoekers een kijkje te geven in mijn dagelijks leven met een visuele beperking. Naast deze anekdotes geef ik ook antwoord op de meest gestelde vragen en haal ik vooroordelen over het hebben van een visuele beperking onderuit. Met mijn blogs laat ik zien dat blinden en slechtzienden maar een klein beetje anders zijn dan zienden en dat je met een visuele beperking een ‘normaal’ leven kunt leiden. Alles gaat gepaard met zelfspot, positief denken en zeggen waar het op staat (de 3-mix).

Wat betekent deze mijlpaal?

Bij de statistieken op mijn site wordt verschil gemaakt tussen bezoekers en weergaven. Met ‘Bezoekers’ bedoelt WordPress het aantal unieke mensen dat je site heeft bezocht. Dit is niet helemaal waterdicht, omdat mensen in hetzelfde huishouden vaak dezelfde internetverbinding gebruiken en daardoor als één bezoeker worden geteld. Deze unieke bezoekers lezen hopelijk meerdere blogs op mijn site. Dat noemt WordPress ‘Weergaven’. Van de week bereikte ik met de site dus de grens van 10.000 bezoekers. In oktober 2021 had ik de mijlpaal van 10.00 weergaven al gevierd.

Help jij mij mee om mijn nieuwe doel te bereiken?

Mijn nieuwe persoonlijke doel is 25.000 weergaven. Help jij me mee dit doel te bereiken? Je helpt door:

  • Bovenaan en onderaan elke blog staan deel knoppen voor Facebook, Twitter en LinkedIn. Deel de blogs van Tikje Anders alsjeblieft via jouw social media.
  • Volg Blog Tikje Anders via Facebook en/of Instagram en like en deel de berichten met jouw vrienden via je tijdlijn. De directe links naar de socials van Tikje Anders vind je ook op de contactpagina.
  • Schrijf je via het invoerveld onderaan deze pagina in voor de e-mailnotificaties van nieuwe blogs. Je leest hier meer info indien je daar behoefte aan hebt.
  • Attendeer vrienden, kennissen en andere belanghebbenden op mijn site.

Alvast heel erg bedankt voor jouw hulp!

Heb je nog nooit de site bezocht? Kom dan snel eens kijken op https://tikjeanders.nl.

Nooit meer een Tikje Anders blog missen?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuwe Tikje Anders blogs. Vul je e-mailadres in in het invoerveld onderaan deze pagina en druk op de knop ‘Abonneren’. Of kijk hier voor meer info.
Volg Tikje Anders ook via Facebook en Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.