Nieuws! Interview met mij over geleidehonden op WEEFF Radio

Foto van Debby die op de grond zit met zwarte labrador Tarka. Ze kijken beide in de camera.

Deel dit bericht met je netwerk!

Van 6 t/m 12 augustus 2023 is het de Internationale Week van de Assistentiehond 2023. In het kader hiervan word ik zaterdag 5 augustus geïnterviewd door onze streekomroep, WEEFF, voor hun radioprogramma ‘Thuis in West-Friesland’.

Over WEEFF en hun radioprogramma ‘Thuis in West-Friesland’

WEEFF is de regionale omroep van West-Friesland. Zij verzorgen media-aanbod voor de gemeenten Drechterland, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stedenbroek, Hoorn en Enkhuizen.
In het radioprogramma ‘Thuis in West-Friesland’ komt de West-Fries aan het woord en is er aandacht voor evenementen, cultuur en historie van de prachtige regio West-Friesland. Het programma wordt gepresenteerd door Rob de Greeuw en Sandra van Leeuwen en is elke zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur te horen op streekomroep WEEFF.

Hoe kun je het luisteren?

Het radioprogramma is zaterdag 5 augustus van 14.00 uur tot 17.00 uur te beluisteren op WEEFF Radio. Ik word rond 15.15 uur gebeld voor een interview, wat ongeveer tien minuten zal duren.
Je kunt de radiozender ontvangen via 103.9 FM, de app van WEEFF of hun website.

Heb je het gemist? Luister het interview dan hier terug.

Nooit meer een Tikje Anders blog missen?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuwe Tikje Anders blogs. Vul je e-mailadres in in het invoerveld onderaan deze pagina en druk op de knop ‘Abonneren’. Of kijk hier voor meer info.
Volg Tikje Anders ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.