Nieuws! Interview met mij over lesgeven als je blind bent in luistertijdschrift Het Alternatiefje (juni 2023)

Foto van Debby die op de grond zit met zwarte labrador Tarka. Ze kijken beide in de camera.

Deel dit bericht met je netwerk!

Begin juni werd ik via de telefoon geïnterviewd door Zita de Hoogt voor het luistertijdschrift Het Alternatiefje van de Oogvereniging Noord-Holland. Zij wilde alles weten over hoe ik les kan geven met mijn visuele beperking.
We hadden het gesprek al eerder gedaan, maar er bleek iets mis te zijn gegaan met de opname. Deze keer ging het wel goed. In juni 2023 stond het interview, van ruim drie kwartier, op de Daisy-cd van Het Alternatiefje.

In mijn blogpost ‘Hoe kan ik lesgeven met mijn visuele beperking? (deel 2)’ lees je alle ins en outs over hoe ik les kan geven zonder iets te zien.

Over Het Alternatiefje

Het Alternatiefje is een gesproken uitgave van Oogvereniging Noord-Holland, met nieuws, wetenswaardigheden en interviews. De uitgave wordt gefinancierd door het Amsterdams Gesproken Nieuws en verschijnt zes keer per jaar.

In mijn blogpost ‘Hoofd, hart of lijf?’ lees je waarom ik moest stoppen met mijn werk en wat dat met mij deed.

Hoe kun je het interview beluisteren?

Je kunt het interview beluisteren met de playknop hieronder.

Wil je kennis maken met Het Alternatiefje? Vraag dan een proefnummer aan, door een mail te sturen naar noordholland@oogvereniging.nl.

 

 

Nooit meer een Tikje Anders blog missen?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuwe Tikje Anders blogs. Vul je e-mailadres in in het invoerveld onderaan deze pagina en druk op de knop ‘Abonneren’. Of kijk hier voor meer info.
Volg Tikje Anders ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.