Nieuws! Vanaf morgen een nieuwe categorie op Blog Tikje Anders

Deel dit bericht met je netwerk!

Na ruim anderhalf jaar om de week een blog in de categorie ‘Hoe doe je dat?’ begin ik door de onderwerpen heen te raken. Daarom post ik vanaf morgen eens in de vier weken een ‘Hoe doe je dat?’ en vul ik de plek voor de andere ‘Hoe doe je dat?’ in met een nieuwe blogcategorie, genaamd Voelhoorns. In het schema van de blogs in de categorieën ‘Kijk mij nou!’ en ‘Kijk hen nou!’ verandert niets.
Blogs in de categorie ‘Voelhoorns’ gaan over iets dat ik heb uitgetest of ervaren. Denk hierbij aan het testen van apparatuur of hulpmiddelen of het bezoeken van een museum of event.
Omdat ik blind ben, bestaat ervaren voor mij uit het gebruik van al mijn zintuigen, behalve mijn zicht. Hierbij voeren bij mij tast (voelen) en gehoor (horen) de boventoon. Daarom heb ik deze categorie ‘voelhoorns’ genoemd. Wat op zichzelf een verwijzing is naar iets uitzoeken.
Morgen om 19.00 uur komt de eerste blog in deze categorie online.

Deel dit bericht met je netwerk!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.