Nieuws! Tikje Anders in nieuwsflits Step Up Study Event

Deel dit bericht met je netwerk!

Voor de tweede keer deze maand besteedt een uitgave aandacht aan mijn blog Tikje Anders. Vandaag staat er een stukje over Tikje Anders in de nieuwsflits van Step Up Study Event, waarin ze in een speciale kookeditie verwijzen naar de blog ‘Hoe kook ik met mijn visuele beperking?’ op Tikje Anders.

Over Step Up Study Event (SUSE)

SUSE is een landelijk terugkerend online event, waarin alle tools, hulpmiddelen en expertises over studeren, inclusie en het sociale studentenleven in combinatie met een visuele en/of motorische beperking samenkomen. De events zijn bedoeld voor jongeren die in het laatste jaar zitten van het voortgezet onderwijs, studeren aan het MBO, HBO of WO, of al bijna afgestudeerd zijn en straks de stap maken richting de arbeidsmarkt.
In het kader van het uitwisselen van tips hebben zij sinds een half jaar een speciale nieuwsflits. Deze staat vol verhalen en praktische tips over studeren en werken met een visuele beperking.

Waar vind je hun nieuwsflits?

Bezoek hier de website van Step Up Study Event (SUSE). Op hun nieuwspagina staat een link om je aan te melden voor de nieuwsflits.

Deel dit bericht met je netwerk!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.