Nieuws! Foto-expositie met mij als model in Amsterdam

Foto van Debby’s gezicht, toen ze ongeveer 10 jaar oud was. Ze heeft een getinte huid van de zon en draagt een roze haarband.

Deel dit bericht met je netwerk!

Een paar maanden geleden werd ik gefotografeerd door fotograaf André Sprong voor een foto voor zijn expositie, Project Inner Child. De expositie is vanaf afgelopen weekend te zien in Amsterdam. Eerder deelde ik hier al dat ik als onderdeel van dit project was geïnterviewd door Sabrina Soebhan voor haar podcast.

Over de foto-expositie Project inner Child

Van 6 mei t/m 27 juli 2023 heeft Project Inner Child een eigen foto-expositie in de fotogalerij van Openbare Bibliotheek Oosterdok in Amsterdam (OBA Oosterdok). De expositie, die uit 14 foto’s van verschillende Nederlanders bestaat, maakt het innerlijk kind visueel en laat zien hoe het nog altijd voortleeft in ons allen.
Samen vormen deze portretten een (kleine) afspiegeling van de Nederlandse maatschappij. Dat wil zeggen dat de expositie gericht is op diversiteit en inclusie.
Om meer begrip en inzicht te creëren in elkaars belevingswereld en achtergrond én om de bezoeker tot introspectie uit te nodigen, gaat elke foto gepaard met een persoonlijk interview door Sabrina Soebhan, die middels een QR-code is te beluisteren. Tijdens dit interview vertellen de geportretteerden over hun jeugd, innerlijk kind en delen zij hun levenslessen. De bezoeker hoort hoe zij zijn getransformeerd tot de persoon die zij vandaag de dag zijn. De verhalen zijn ook te beluisteren op haar podcast kanaal, Project Inner Child.

Waar is de expositie en hoe luister je de podcast?

De foto-expositie Project Inner Child is vanaf 6 mei t/m 27 juli 2023 te zien in de fotogalerij van Openbare Bibliotheek Oosterdok in Amsterdam (OBA Oosterdok). De bibliotheek is vlak bij Amsterdam Centraal.

De podcast Project Inner Child is te beluisteren via je favoriete podcast-app. Je kunt de podcast ook hier beluisteren.

Meer weten over Project Inner Child? Klik dan hier.

Nooit meer een Tikje Anders blog missen?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuwe Tikje Anders blogs. Vul je e-mailadres in in het invoerveld onderaan deze pagina en druk op de knop ‘Abonneren’. Of kijk hier voor meer info.
Volg Tikje Anders ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.