Nieuws! > Content van mij dit jaar op Instagram van Stichting Mensenkenners

Plaatje van een logo dat bestaat uit een gestileerde afbeelding van een gezicht met een grote, ronde neus en een glimlach. Onder het gezicht staat: ‘Mensenkenners’ Het logo is zwart en staat op een witte achtergrond.

Deel dit bericht met je netwerk!

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Stichting Mensenkenners met de vraag of ik een jaar lang hun ambassadeur wil zijn. Hun doel is onder andere om meer bewustwording te creëren in de samenleving. Dit doen ze door content op social media te plaatsen en door het organiseren van trainingen.

Als ambassadeur heb ik diverse taken. Zo zal ik dit jaar helpen om de boodschap van Mensenkenners te verspreiden, ben ik betrokken bij discussies over sociale toegankelijkheid en bied ik als ervaringsdeskundige ondersteuning bij een aantal van hun trainingen. Aangezien dit aansluit bij wat ik al een paar jaar doe met mijn blog, zie ik dit als een mooie kans.
Een andere taak is een take-over van het Instagram-account van Mensenkenners. Dit betekent dat je 1 à 2 keer per maand een filmpje of foto van mij zult zien op hun Instagram. Vandaag ging de eerste online.

Over stichting Mensenkenners

Stichting Mensenkenners richt zich op het versterken van de inclusiviteit in de (semi)publieke sector. Of je nu werkt in een winkel, horecazaak of museum, iedereen kent momenten waarop we niet precies wisten hoe we het beste hulp konden bieden aan klanten met een beperking. Mensenkenners traint mensen om inclusiever te handelen naar mensen met uitdagingen.
Bij Mensenkenners stap je in de schoenen van mensen met verschillende beperkingen en leer je op een praktische manier hoe je hen het beste kunt helpen. Ze bieden niet alleen handvatten, maar streven er ook naar om een inclusieve basishouding te cultiveren en barrières te doorbreken. In de (semi)publieke ruimte draait inclusie vooral om menselijke interactie. Hoe vaker je met diverse mensen in aanraking komt, hoe normaler het wordt en hoe beter je ermee om kunt gaan.

Waar kun je de foto’s en video’s vinden?

Mijn foto’s en video’s zijn vanaf vandaag 1 à 2 keer per maand te zien op het Instagramaccount van Stichting Mensenkenners. Wil je Stichting Mensenkenners volgen? Klik dan hier om naar hun Instagram te gaan en klik hier om hun website te bezoeken. En vergeet niet, Blog Tikje Anders zit ook op Instagram!

Nooit meer een Tikje Anders blog missen?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuwe Tikje Anders blogs. Vul je e-mailadres in in het invoerveld onderaan deze pagina en druk op de knop ‘Abonneren’. Of kijk hier voor meer info.
Volg Tikje Anders ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk!

1 gedachte over “Nieuws! > Content van mij dit jaar op Instagram van Stichting Mensenkenners

  1. Ik ga even kijken op hun insta. Wat leuk dat je gevraagd bent, om hun ambassadeur te zijn.

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.