Bonus > Audio-interview met mij over daten en liefde

Foto van snoephartjes die op een donkere achtergrond liggen. De snoephartjes in het midden vormen samen een hart. Op de afbeelding zie je bovenaan nog een cadeautje en wat bloemen. Onderaan liggen papiertjes. Op eentje daarvan staat ‘love’.

Deel dit bericht met je netwerk!

Op deze dag van de liefde deel ik graag een klein valentijnscadeautje met mijn lezers. In juli 2023 werd ik door reporter Elian Deenik geïnterviewd voor het zomernummer van luistertijdschrift ‘Moet je horen’. Het gesprek draait om mijn ervaringen met daten en verliefd worden met een visuele beperking. Hieronder kun je het interview beluisteren.

Over ‘Moet je horen’

Audiotijdschrift ‘Moet je Horen’ wordt gemaakt door De Voorste Kamer en bericht maandelijks over de wereld van blinden en slechtzienden, met onafhankelijk nieuws, discussie, tips, trucs, reportages, interviews, columns, agenda en ingezonden artikelen.

Beluister het interview

Benieuwd naar het interview? Klik dan hieronder op de afspeelknop en neem de tijd om het dertien minuten durende gesprek te beluisteren.

 

 

Nooit meer een Tikje Anders blog missen?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuwe Tikje Anders blogs. Vul je e-mailadres in in het invoerveld onderaan deze pagina en druk op de knop ‘Abonneren’. Of kijk hier voor meer info.
Volg Tikje Anders ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Deel dit bericht met je netwerk!

3 gedachten over “Bonus > Audio-interview met mij over daten en liefde

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.