Nieuws! Blog Tikje Anders in Vakantiespecial van De Voorste Kamer

Foto van Debby die op de grond zit met zwarte labrador Tarka. Ze kijken beide in de camera.

Deel dit bericht met je netwerk!

Leuk nieuws! Delen van een van mijn Tikje Anders blogs zijn opgenomen in de vakantiespecial van De Voorste Kamer. Afgelopen zomer vertelde ik in mijn blogpost ‘Hoe ervaar ik een vakantie met mijn visuele beperking?’ over wat ik met mijn visuele beperking heb aan op vakantie gaan. Delen van deze blogpost worden in deze luisterspecial voorgelezen.

Over de Vakantiespecial

De Voorste Kamer maakt luistertijdschriften en specials voor mensen met een visuele beperking. De Vakantiespecial 2022 heeft als ondertitel ‘Prikkel je zintuigen’. Want ook als je blind of slechtziend bent, hoef je niet thuis te blijven. In deze special neemt Passend Lezen je mee op stedentrip door toegankelijk Europa, ski je van Oostenrijkse bergen en trek je je wandelschoenen aan. Je hoort de nieuwste vakantietrends, de handigste tips en de mooiste ervaringsverhalen.

Hoe kan je hem luisteren?

De ‘Vakantiespecial 2022: Prikkel je zintuigen’ is vanaf 19 december als geschenkexemplaar te bestellen op Daisy-cd of te streamen via de app van Passend Lezen. De special duurt ongeveer 150 minuten en is aan te vragen bij Bibliotheekservice Passend Lezen via 070–3381500 of via klanten@passendlezen.nl.

Deel dit bericht met je netwerk!

2 gedachten over “Nieuws! Blog Tikje Anders in Vakantiespecial van De Voorste Kamer

  1. Niet alleen leuk (en zeer terecht!) voor jou, maar ook fijn voor de lezers die er zeker hun voordeel mee zullen doen!

Laat hieronder jouw reactie achter op bovenstaande blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.